11 juli 2008

Bericht uit het verre India

Vorige week reisden ze erheen en nu trekken ze door het enorme land. Samen met collegaleerlingen van de eigen school (Sint Maartenscollege in Maastricht) en een drietal andere scholen verblijft Kristel in het verre en weergaloos mooie India. Het is een reis van ontmoetingen met de allervriendelijkste mensen en de meest indrukwekkende ervaringen, zo blijkt onder andere uit haar mail:
"We zien en doen mooie dingen, nu vrije middag in Leh. We zijn de afgelopen dagen in de Tibetan Children Village geweest. Morgen gaan we weer verder naar Spituk. De mensen zijn ontzettend aardig hier en spreken ook nog eens redelijk tot goed Engels.
Jullie kunnen de uitgebreidere verhalen op de weblog lezen. Blijf vooral reageren, dat is erg leuk! De berichtjes worden elke dag tot twee dagen op een stick gezet en vervolgens kunnen wij die allemaal lezen op een laptop. Heel veel liefs en groetjes uit India van Kristel."
Kristel uit Eijsden is de oudste dochter van onze vrienden Jef en Lilianne, 't is maar dat je het weet! Haar avonturen en die van de overige deelnemers kun je zelf meebeleven op een eigen weblog, klik op deze link! Dit moet je lezen!!