05 februari 2009

Sponsoren: melden aub !

De vernieuwde ROT-avdrag(*) komt ons zeer goed uit. Nu kunnen we dan toch van start met de uitbouw van ons huis. Eigenlijk wilden we al vorig jaar beginnen maar besloten toen de plannetjes nog even in het koelvak te bewaren.
Zoals het er nu naar uitziet gaan we deze zomer aan de slag, in eerste instantie met de aanleg èn opbouw van de fundering. Afhankelijk van de kosten maar zekers ook de bodemgesteldheid komt er wellicht ook een kelder.
De rest van het huis willen dan volgend jaar doen. Op die manier kunnen we maximaal gebruik maken van de belastingaftrek en houden tevens onze financiën op een acceptabel niveau.
Doch je weet het: sponsoren zijn altijd welkom! Die worden bij ons in de watten gelegd met een overnachting-op-stand en luxe diner by candlelight! Ben jij onze GOLD sponsor? Ja toch zeker! Neem dan direkt contact met ons op. Bel of mail ons, !
(*) ROT-avdrag houdt in dat je het arbeidsloon voor onderhoud, verbouw en nieuwbouw bij je huis mag aftrekken van de belasting, tot een maximum van 50000 kr per persoon per jaar. Voor ons tweeën is dat dus 100000 kr.