04 september 2008

VIP's van de week

Mogen we even opscheppen? Want we zijn... voorpaginanieuws! Ja, echt waar, we staan met een uitgebreid artikel in de provinciale krant Sörmlandsbygden. Op de voorpagina staat een inleidend artikel-met-foto en op de middenpagina's staat de hele tekst met nog meer fotomateriaal. Apetrots zijn we, we voelen ons regelrechte VIP's.
Het is allemaal begonnen met onze zitbank. Enige weken geleden hadden we het meubel in de verkoop en koper Conny bleek een journalist te zijn van voornoemde krant. Meteen kwam bij hem het idee een artikel te schrijven over ons, over onze verhuizing naar Zweden, het hoe-en-waarom, de hindernissen die we moesten overwinnen, en uiteraard over onze plek Eriksberg. Een ander aanknopingspunt bleek de achternaam van de journalist, hij heet Toverland...! We hebben hem meteen verteld waar dat ligt.
Twee weken geleden vond het interview -inclusief fotosessie- plaats en nu staan we gedrukt op papier. Wil je 'n exemplaar? Bij elke tijdschriftenhandel in onze provincie kun je terecht.