11 juni 2008

Lang zal ze leven!

Hiepeldepiepsel hoereeeeeeee, hoeraaaaaaa. Jajawel, vandaag viert Ingrid d'r verjaardag, 4x zo gek om precies te zijn. De telefoon rinkelt van heinde en verre en onze mailbox puilt helemaal uit met felicitaties van overal. In huis moeten we slalommen tussen de slingers in onze keuken. Een vrolijke boel.
"Ik wil naar Mariefred!", schatert de feesteling, en Cas weet al hoe laat het is, want in het knusse plaatsje heeft ene Malin een leuk winkeltje met de welluidende naar Waterlilly. Ze (Malin dus) verkoopt allerlei leuke spulletjes voor in huis doch vooral Odd Molly-kleding, waar Ingrid haar zinnen op heeft gezet. De creditcard van Cas wordt flink beproefd, maar dat mag op zo'n feestdag, nèt als het smulgebak bij Café Blå Katten.
In de avond belt buurvrouw Kerstin. Of ze even langs mag komen want ze wil 'iets' komen brengen. Nog geen 5 minuten later staat ze op de stoep. "Proficiaaaaaatttttttttt!!!", davert het door de avondlucht. Uit het pakpapier komt een grappige pot tevoorschijn met daarin ontelbare kleine margrietjes. En natuurlijk Zweedse vlaggetjes, want die horen bij deze Ingriddag!